Fysik

R1 ?

02. december 2011 af inddd (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Tre modstande skal forbindes i paralleforbindelse, modstandene har følgende værdier.

R res = 36Ω (kredsens samlede modstand)

R2 =108 Ω

R3 =108 Ω

How?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Skal man finde modstanden R1, således, at R1, R2, R3 forbundet parallelt har en ækvivalentmodstand på 36Ω ?


Skriv et svar til: R1 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.