Matematik

Er ikke sikker...

03. december 2011 af anonym000 - Niveau: C-niveau

Hej
Der er 3 opgaver i PDF´en som jeg har spørgsmål til.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Opgave 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af nielsenHTX

opgave 1
a)
du sætter f(0)=46 og f(75)=70 altså
46=a*0+b
70=a*75+b find a,b
jeg får det til y=0,32x+46
 

b) ja det skal du
 

opgave 2
a) først finder du hvad brøken bliver, når m=1,n=2.
m ind går i alle led sæt det uden for en parentes i nævneren
så der står 5m/(m(2m+3n))
 

opgave 3
a) ja det gør du.


Svar #2
03. december 2011 af anonym000

#1 

i opg. 1 a

finder jeg ikke a ved formlen (y2-y1)/(x2-x1), så der kommer til at stå (75-0)/(70-46) ?

- - -

...............


Svar #3
03. december 2011 af anonym000

opg. 2 

kan det passe at det kun er 1 som kan sættes uden for parentes

- - -

...............


Skriv et svar til: Er ikke sikker...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.