Matematik

Hjælp til isolering.

04. december 2011 af Chochang (Slettet)

Jeg er i tvivl om, hvordan man kan isolere I i denne formel:

 

L=10*Log(10^12*I)

Det vil være bedst, hvis jeg også får udregningen med. 

 

På forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2011 af AskTheAfghan

L = 10·log(1012·I) = 10·12·I = 120·l  ⇒ l = L/120


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. december 2011 af NejTilSvampe

eller i tilfældet hvor det IKKE er ti-tals logaritmen:

L = 10*log((10^12)^i) 

L = i*10*log(10^12)

i = L/(10log(10^12))


Skriv et svar til: Hjælp til isolering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.