Matematik

Ligedannede trekanter

04. december 2011 af Fonemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Tegn en vilkår trekant hvor a = 5 og b = 8 og C = 40o
a) Bestem siden c
b) Bestem vinkel A


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt en cosinusrelation til at bestemme c.

b) Benyt sinusrelationerne til at bestemme de to øvrige vinkler.


Svar #2
04. december 2011 af Fonemy (Slettet)

tak skal du have

 


Skriv et svar til: Ligedannede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.