Matematik

omregning til liter

06. december 2011 af pernillejorgensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Bassinet er 50 m langt. Der er 8 baner som hver er 2,5 m brede. Vanddybden i bassinet er 2 m. Fra kanten af bassinet til vandoverfladen er der 30 cm.

Hvor mange liter vand indeholder bassinet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2011 af Moderatoren

Hvad har du selv gjort indtil videre for at lave opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2011 af mette48 (Slettet)

Vind banens længde, bassinets bredde og vanddybden, omregn målene til dm

Brug rumfangsformelen for en kasse resultatet er i dm3 der er lig  l


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2011 af PeterValberg

Regn vandets volume ud i m3:

længde × bredde × dybde = Volumen

V = 50·(8·2,5)·(2-0,3) = ?  m3

idet 1 m3 svarer til 1000 liter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: omregning til liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.