Matematik

(komplekse tal)ligning

07. december 2011 af pupu (Slettet)

hej jeg er rigtig dårlig til komplekse tal, vi har haft om det mens jeg har været på ferie. Nu har vi fået 3 ligninger som skal løses:

1) Z2= -7+24

 

2) Z4=-64

 

3) Z2+(4-4·i)·z+(-9+32·i)=0

er der nogen der kan hjælpe mig med dem, pleassssse


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Er det

1) z2 = -7 + 24i  ?

2) z4 = -64   ?

3) z2 + (4-4i)z + (-9+32i) = 0   ?

Skriv hver højreside i 1) og 2) på formen r·e , og løs så ligningerne .


Svar #2
07. december 2011 af pupu (Slettet)

Jah det er.

Men jeg forstår ikke helt hvad du mener?? jeg har ikke været med til undervisning da vi havde om komplekse tal, jeg er helt blank. kan du ikke uddybbe det lidt mere???


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så må du da i gang med at sætte dig ind i stoffet. Der er ingen mening i at regne opgaver, hvis du ikke har sat dig ind i stoffet, som forudsættes kendt ved løsningen af opgaverne.


Skriv et svar til: (komplekse tal)ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.