Matematik

Sumtegn

10. juni 2005 af seiz (Slettet)
Hej! Jeg ved godt at der sikkert findes et hav af bøger hvor man kan slå det her op i, men den mat. bog vi har står der ingenting om sumtegnet.. På internettet ka jeg umiddelbart ikke finde noget, så er der nogen der lige hurtigt kan give mig en beskrivelse af hvordan man skal tolke det det der står over sumtegnet og under det...

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2005 af 404error (Slettet)

http://mathworld.wolfram.com/Sum.html

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2010 af gmss (Slettet)

Udtrykket angiver, at man skal "tallene" til højre for sumtegnet og summere disse for alle de angivne værdier af i, dvs. for værdierne i=1, i=2, ... i=n.


Skriv et svar til: Sumtegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.