Fysik

Fordampning

08. december 2011 af hurlumhey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg står af ved denne opgave - nogle der kan hjælpe? :-)

Vand med temperaturen 100 °C tilføres en energi på 24,5 MJ.
Beregn hvor meget vand der fordamper.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

fordampningsvarmen tages i brug:

E = Lf * m


Svar #2
08. december 2011 af hurlumhey (Slettet)

hvad er m så?


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. december 2011 af Enhver (Slettet)

m er massen  

m=E / Lf 

m = (24,5 MJ) / (2257 kJ/kg)


Svar #4
08. december 2011 af hurlumhey (Slettet)

Tak :-)


Svar #5
08. december 2011 af hurlumhey (Slettet)

24,5 MJ er det, det samme som 24500 KJ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. december 2011 af mathon

                   

                                 24,5 MJ = 24500 kJ              Ja


Skriv et svar til: Fordampning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.