Fysik

bevis transformer

13. december 2011 af Magnus22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

bogen hopper lidt i beviset snyes jeg..

Hvordan kan man se at disse to udbliver tiltryk ,

U_s=-N_s·(Δφ_B)/Δt)

U_p=N_p·(Δφ_B)/Δt)

bliver til:

|U_s|/|U_p|=N_s/N_p


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2011 af peter lind

Divider den anden ligning op i den første.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:udledning_2.doc

Svar #3
13. december 2011 af Magnus22 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: bevis transformer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.