Matematik

Measure of Roughness

14. december 2011 af NinnaSørensen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

Jeg sidder og skal til at skrive SSO omkring kryptering.

Derfor vil jeg spørge om der er nogle der kan hjælpe mig med at forstå hvad der sker i de forskellige trin i udledningen af Measure of Roughness?

29                                   29

∑(Pi-1/29)2     .......... =    ∑Pi2-0,0345

i=1                                  i=1 

 

Håber der er en venlig sjæl som kan hjælpe mig her.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man ser på variansen

Σni=1 (Pi - 1/n)2 = Σni=1 Pi2 + Σni=1 (1/n)2 - (2/n)·Σni=1 Pi

                             = Σni=1 Pi2 + n·(1/n)2 - (2/n)·1

                             = Σni=1 Pi2  - 1/n ,

idet man har benyttet, at    Σni=1 Pi = 1 .


Svar #2
14. december 2011 af NinnaSørensen1 (Slettet)

Super, tusind tak!


Skriv et svar til: Measure of Roughness

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.