Biologi

Ordforklaring

15. december 2011 af zuku (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er et ortopædisk problem?


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. december 2011 af Heisa (Slettet)

Ortopædi omhandler fejl og læsioner i bevægeapperatet, hvilket vil sige i knogler, led muskler og sener.


Svar #2
16. december 2011 af zuku (Slettet)

Mange tak!

Jeg har lige to andre ord, jeg heller ikke kan finde ud af hvad betyder, konkret:

Heterozygot og det cerebrospinale nervesystem.


Brugbart svar (2)

Svar #3
16. december 2011 af mathon

cerebro = vedrørende hjernen
spinal = vedr. rygrad/rygmarv

cerebrospinal = (c. + s.)  =  vedr. hjerne og rygmarv

zygote = befrugtet ægcelle

homozygotisk = af samme zygote


Svar #4
16. december 2011 af zuku (Slettet)

Tak for din respons.
Men hvad betyder hetrozygot så? :)


Brugbart svar (2)

Svar #5
16. december 2011 af M_Malling (Slettet)

hetero betyder at de er forskellige.

homo=samme

hetero=forskellige/ikke samme


Svar #6
16. december 2011 af zuku (Slettet)

Tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Ordforklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.