Matematik

Trigonometri

15. december 2011 af IdaJensen92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber I kan hjælpe. :-)

Bevis, at der i en retvinklet trekant ABC med vinkel C = 90 grader gælder de trigonometriske relationer:

cos(A) = b/c   sin(A) = a/c  tan(A) = a/b


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af Tyrael (Slettet)

Jeg er sikker på, at du sagtens kan finde beviset i din lærebog. 
Hvis du har spørgsmål til beviset deri, kan du jo spørge os igen. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2011 af hej2010 (Slettet)

http://cossincalc.com/

denne her link kan nok hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2011 af mathon

af ensvinklede trekanter ved enhedscirklen
har du
               cos(A) / b = 1/c

               sin(A) / a = 1/c

               tan(A) / a = 1/b


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.