Tysk

Hjælp til 3 tal

16. december 2011 af Flach123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

nogen der kan stave de her 3 tal? på tysk

5412

87221

1512403

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af Stygotius (Slettet)

5412  =  Fünftausend, vierhundertundzwölf

87221  =  siebenundachtzigtausend, zweihundert und einundzwanzig

1512403  =  ein Million, fünfhundertundzwölftausend, vierhundertunddrei

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2011 af Finn Johannessen (Slettet)

Ad #1 Stygotius

Det er ikke rigtigt! Tallene skrives sådan:

5412  =  fünftausendvierhundertundzwölf

87221  =  siebenundachtzigtausendzweihundertundeinundzwanzig

1512403  =  eine Million fünfhundertzwölftausendvierhundertunddrei

Slå f.eks. det sidste tal op i:

www.duden.de/deutsche_sprache/rechtschreibpruefung/

og se forklaringen her:

www.duden.de/sprachratgeber/schreibung-von-zahlen-1

Mvh. Finn Johannessen


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2011 af Stygotius (Slettet)

Ja, du har ret.


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. december 2011 af Tyskfødt (Slettet)

 Til Flach 123

Tyske tal fra 999 999 og nedefter skriver man i ét ord.

Tal fra  1 000 000 og opefter skriver man  i flere ord

For eksempel:   eine Million;    

ein[und]dreiviertel Millionen;                                                                                                                   

zwei Millionen fünfhundertfünfzigtausendsechsundzwanzig; 

neunzehn Milliarden

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til 3 tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.