Matematik

2.gradsfunktioner

19. december 2011 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er det her vel rigtigt lavet? - Tak på forhånd.. 

Y= 5x2+ 4x             - A: 5   B: 4   C:0

Y=-422 - 522            -A: -42  B: 0   C: -522

Y=-5222+ 522x           - A:-522   B: 522   C:0

Y= -22- 52              -  A:-2   B:0   C:-52

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. december 2011 af Enhver (Slettet)

Fuldstændig korrekt!


Svar #2
19. december 2011 af Anne1241 (Slettet)

tak for din tålmodighed :) 


Skriv et svar til: 2.gradsfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.