Matematik

Procent af procent?

30. december 2011 af Goldstonee (Slettet) - Niveau: 8. klasse

procent af procent hvordan er det lige man regner det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2011 af 123434 (Slettet)

Kan du komme med et eksempel?

Ved ikke om jeg har forstået helt.


Svar #2
30. december 2011 af Goldstonee (Slettet)

6% ud af 253 kr 


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. december 2011 af 123434 (Slettet)

1% af 253kr=253kr/100=2,53kr

6% af 253=2,53kr*6=15,18kr

Er det forståeligt nok,ellers må du sige til.


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. december 2011 af SuneChr

F.eks.     31% af 53%  =  31/100·53/100  =   31·53 / (100·100)  =  1643 / 10000  =  16,43 / 100  =  16,43% 


Skriv et svar til: Procent af procent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.