Matematik

Excel regneark hjælp

06. januar 2012 af hector87 (Slettet)

Hej

Jeg sidder med et problem med excel, jeg har vedhæftet et excel ark hvor jeg skal bruge beregning fra gang til gang efter aflæsning af forbrug, men i feltet C 10 beregner den -250000 og det skal ikke være der, kan nogen hjælpe med dette problem 

Vedhæftet fil: El-beregning.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2012 af SuneChr

Ret cellerne til:

 

C7     =B7-B6

C8     =B8-B7

C9     =B9-B8

C10   =SUM(C7:C9)

og husk:  ingen mellemrum i formelindtastningen.


Svar #2
06. januar 2012 af hector87 (Slettet)

Hej SECC

Ja, men det er ikke lige det den skal for den skal ikke udregne et slutresultat i c 10 men det skal fortsætte hele vejen ned af siden og der må ikke komme til at stå dette minus tal i c-kolonnerne hele vejen ned

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2012 af SuneChr

Se celleområde  C7 → C50            Kopiér derfra, hvis behov.

Vedhæftet fil:El-beregning.xls

Skriv et svar til: Excel regneark hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.