Matematik

Reduceringsstykke

07. januar 2012 af Diyala (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med den her, da facit ikke passer med det angivne facit

(2x+y/3x^2-6xy+3y^2) - (1/2x-2y) = (facit = (17y-11x)/(6(x-y)^2) )

 

(2x+y/3x^2-6xy+3y^2) - (1/2x-2y) = (2x+y)/(3x+3y)^2 - (1)/(2(x-y)) = ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2012 af peter lind

Der må mangle nogle parenteser. Ellers kan det påståede facit ikke være rigtig. Du skal sætte det på en fælles brøkstreg.


Skriv et svar til: Reduceringsstykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.