Matematik

Standardmatricen til transformation?

08. januar 2012 af mr95265 (Slettet)

Hej.

 

Jeg ønsker hjælp til følgende spørgsmål (med begrundet svar):

 

T:  R^3 --> R^3.

 

T ([1 ; 0 ; 0]) = [1 ; 2]

T ([0 ; 1 ; 0]) = [3 ; 4]

T ([1 ; 0 ; 1]) = [5 ; 6]

 

Bestem standardmatricen hørende til T.

På forhånd tak!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af peter lind

Brug at søjlerne i matricen er billedet af enhedsvektorene


Skriv et svar til: Standardmatricen til transformation?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.