Engelsk

hjælp til rettelse

10. januar 2012 af rihanna20 (Slettet)

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med min stil.

The Text “children teased and bullied at school over healthy food choices” is about how the children have it in school. There are many children who are bullied. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

="Børn bliver mobbet i skolen fordi de spiser sund mad"

"in school"  =  amerikansk

"at school"  =  engelsk.


Skriv et svar til: hjælp til rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.