Matematik

har jeg antaget rigtigt? matricer...

10. januar 2012 af kla08 (Slettet)

er det rigtigt som jeg har sat krydser?


Svar #1
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

her er det vedhæftede..


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Den viste afkrydsning er helt i overensstemmelse med det vedlagte /:D


Svar #3
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

Her er det vedhæftede..


Svar #4
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

haha.. jeg skal til eksamen i morgen, vil du ikke se det igennem? 

forresten må sige at du har været en meget stor hjælp til forberedelsen til eksamen. 


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Svar #2 opretholdes efter gennemsyn.


Svar #6
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

har du nogle ideer? jeg har gættet lidt og har en ide om at determinanten af en ortogonal matrix er 1. 

kan ikke rigtigt finde noget om det. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

En ortogonal matrix Q har sin transponerede som sin inverse, derfor er

1 = det(E) = det(QQT) = det(Q)2 ,

og dermed |det(Q)| = 1.

I opgaven oplyses det om den ortogonale matrix B, at dens determinant er positiv, hvorfor der må gælde, at det(B) = 1 . Derfor mit svar i #5.


Svar #8
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

nå på den måde :) nu forstår jeg hvad du mente. 


Skriv et svar til: har jeg antaget rigtigt? matricer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.