Matematik

Omskrivning

14. januar 2012 af SandraSørensen (Slettet)

Hvordan omskriver jeg og udregner dette udtryk:

18/4 + 5

18/4 = en brøk


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2012 af AskTheAfghan

18/4 + 5/1 = 18/4 + 20/4 = 38/4 = ...


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. januar 2012 af mathon

   18/4 + 5 = 9/2 + 5 = 1/2 + 8/2 + 5 = 1/2 + 4 + 5 = 9 + 1/2 = 91/2 = 9,5


Svar #3
14. januar 2012 af SandraSørensen (Slettet)

kan du sige hvad du gjorde?


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Den opgave fik du jo også løst i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1133936 .

Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave.


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.