Matematik

Kovariansen

15. januar 2012 af DerMatz (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Hvordan kan jeg finde kovariansen ud fra middelværdi og varians? Værdierne hedder helt specifikt:

Lad den stokastiske variabel X have middelværdi X = 2 og varians
 = 9.
Lad endvidere den stokastiske variabel Y; med middelværdi Y = 1 og varians=4
 

Jeg ved at kovariansen skal være 6, men ved ikke hvordan jeg finder den, når jeg ikke har nogle talværdier.


Skriv et svar til: Kovariansen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.