Matematik

Funktioer HJÆLP!!!

21. januar 2012 af erik1510 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg kan altså ikke finde ud af at lave min matematik aflevering om funktion, jeg har rimelig mange problemer med denne opgave: 

 

Bestem - hvis det er muligt - (f1/f2)*(0) og (f1/f2)*(2) og (f2/f1)*(2)

 

Her er et link til bogen og opgaverne: http://books.google.dk/books?id=cu2oj0RX2poC&pg=PA95&lpg=PA95&dq=mat+ab1+opg822&source=bl&ots=cIU1tCwg4B&sig=4XeV3Oh2_xD3R83DmltPwfW2pFw&hl=da&ei=WQ12TrjaNZSK4gS

F67yYDQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CBkQ6AEwAA#v=onepage&q&f=false

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2012 af PeterValberg

Prøv lige én gang til....

Fortæl os, hvad problemet er (det har du gjort) og hvad du har forsøgt indtil nu (det har du IKKE gjort)

Dette forum er tænkt som en hjælp til lektier, - ikke en opgavebase, hvor du kan hente det færdige svar på din opgave

Vær venlig at respektere det !

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. januar 2012 af erik1510 (Slettet)

der er ikke så meget at fortælle om hvad jeg har gjort, fordi jeg er simpelt hen på bar bund. Jeg aner ikke hvor at starte, eller at gøre hvad. 


Skriv et svar til: Funktioer HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.