Matematik

Trekant

22. januar 2012 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan jeg få hjælp med dette spørgsmål:

 

En trekant ABC opfylder A=20º , C=90º og b=6.

a) Beregn længderne af de resterende sider i trekanten

 

Hvordan regner man de andre sider ud=


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af mathon

 

                  c = b / cos(20º)

                  a = √(c2- b2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2012 af aatgsue (Slettet)

6/cos(20)= c

a= √(c2-62)

:)


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.