Engelsk

Engelske ord synonymer

22. januar 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Hej derude , vil gerne have lidt feedback på min mini grammatik opg :) jeg skal få ordene til at betyde det modsatte , men er lidt i tvivl om man bare kan skrive un forarn ordene 

Healthy det modsatte = Unhealthy
Practical=unpractical
Conscious=unconscious
believable=unbelievable
experienced=unexperienced

På forhånd mange tak ! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Ifølge min ordbog hedder det impractical og inexperienced.

 


Svar #2
22. januar 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Tak ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Det der tænkes på, hedder "antonymer"


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2012 af rakijovic

Dét med bare at klase præfikset 'un-' foran et adjektiv kan være farligt. Jeg fristes til at citere politimester Wiggum i Simpsons: "Me fail an English test? That's unpossible!"

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Ja, hvis det drejer sig om ord af latinsk oprindelse, sættes normalt  in- foran.

Sammenlign "inedible" og "uneatable"....med hver sin betydning, og på samme måde "unreadable" og "illegible" -også med hver sin betydning.


Skriv et svar til: Engelske ord synonymer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.