Matematik

formelgymnastik

22. januar 2012 af madsfck (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej hvordan vil i formulere denne formel, hvis det var højden man skulle finde ? 
Det er til en kegle 


V = 1/3·π·r2·h


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af mathon

                 3V = (π·r2)·h

                 h = 3V / (π·r2)


Svar #2
22. januar 2012 af madsfck (Slettet)

tak ;) 


Skriv et svar til: formelgymnastik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.