Matematik

Matematik opgave

24. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Ved godt at jeg har spurgt om dette i en andes tråd, men fik ikke lige svar. Vil gerne vide om det er rigtigt

Halvkuglerne og røret som kuglerne igennem har en diameter på 7,6cm

Beregn rumfanget af mellemrummet, der mellem to halvkugler i røret.

 

Har sagt rumfanget af røret er:3,8cm^2*7,6*3,14=344,6cm^3 afrundet

Rumfang af de to halvkugle:4/3*3,8^3*3,14=229,73cm^3 afrundet

Rumfanget af mellemrummet: 334,6-229,73=104,87cm^3     0,10487l

Tak på forhånd.


Svar #1
24. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Bare glem det.


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.