Matematik

Lokalt max og min

26. januar 2012 af Tsubasa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har et monotoniforhold hvor f er voksende i intervallet  )-∞ ; -1) & (5 ; ∞(  og aftagende i (-1 ; 5)

For at finde lokalt max og min, skal jeg siger: lokalt max = f(-1) og lokalt min = f(5) ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Af monotoniforholdene aflæser man, at funktionen har lokalt maksimum for x = -1 med maksimumsværdien
f(-1), og at den har lokalt minimum for x = 5 med minimumsværdien f(5) .


Skriv et svar til: Lokalt max og min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.