Engelsk
Eng. en linje! Til i morgen
09. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
I love the American nature when it is unspoilt by humans.
Jeg elsker den amerikanske natur når den er uberørt af mennesker.
Kan jeg bruge unspoilt, i denne sammenhæng, undisturbed, lyder ikke ligefrem godt.
På forhånd tak.
Mvh Amanda
Jeg elsker den amerikanske natur når den er uberørt af mennesker.
Kan jeg bruge unspoilt, i denne sammenhæng, undisturbed, lyder ikke ligefrem godt.
På forhånd tak.
Mvh Amanda
Svar #2
09. september 2003 af Rune G. (Slettet)
Ja det kan du. Det danske udtryk uberørt natur er præcis "unspoilt nature" på engelsk.
Svar #3
09. september 2003 af Katrine (Slettet)
uberørt = unaffected
uberørt natur = virgin nature
Spoilt kan også staves spoiled (ihvertfald i følge min ordbog hehe).
Jeg mener også, at unspoilt lyder bedst.
uberørt natur = virgin nature
Spoilt kan også staves spoiled (ihvertfald i følge min ordbog hehe).
Jeg mener også, at unspoilt lyder bedst.
Skriv et svar til: Eng. en linje! Til i morgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
