Matematik

Talrække

30. januar 2012 af hannedm (Slettet)

Find de manglende tal i talrækken:

2 - 4 - 9 - ? - 25 - ?

Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2012 af mette48 (Slettet)

starter rækken ikke med 1?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

- Hvorfor spørger du, når du ikke gider svare dem, der gerne vil hjælpe dig ?


Svar #3
30. januar 2012 af hannedm (Slettet)

Talrækken starter med 2, men det må være en fejl .

Resten af talrækken passer med at tallet ganges med sig selv.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

- Det var lige præcis det, # 2 mente - ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2012 af Walras

Hvis du mener således

1=12

1+3=4=22

4+5=9=32

9+7=16=44

16+9=25=52

25+11=36=62

virker det til at være korrekt.


Skriv et svar til: Talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.