Matematik

Mundtlige mat fremlæggelse snart- Hjælp!

01. februar 2012 af TerryKanrekhaHugens (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg sider med et opgave hvor jeg skal find ud  : Hvor lang tid er der for vantetiden i lufthavn?

Jeg har regnet forskellige ud ( Det er fra KBH til Canda , Vancover)

Men er ikke sikker om det er rigtigt.

Til: Paris- Aeroport 8.9 timer
Fra: København 6.9 timer

Jeg har regnet det ud på 2 timer . Kan det passe ? :=) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2012 af Kralex (Slettet)

nej, det tror jeg ikke... Fordi det er rigitigt meget ventetid.


Svar #2
01. februar 2012 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Hvordan finder jeg så ud af det ?
Har endu et opløsning/ svar 

Fra KBH  Kl 06:55 til Paris-Airoport kl 10:30
jeg har divider 55 med 60 sek

55/60= 0,916 . Det bliver 6 timer og 9 minutter altså = 6,9 timer fra københavn og 8,9 timer fra Paris-Airoport( Kl. 08:55)

Så har jeg regnet det ud i minutter : 8x60+9minutter= 489 ( Paris- Airoport)

og det næse også : 6x60+9minutter= 369 minutter (KBH)

Så ved jeg ikke hvordan regner man hele 60minutter for at find ud ventetiden?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

6 timer og 9 minutter er ikke det samme som 6,9 timer.

Hvad går opgaven ud på?


Svar #4
01. februar 2012 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

At jeg skal find ud af : hvor lang tid er der for ventetiden i lufthavn ?

I matematisk regler har jeg lært at der hedder ikke 6 timmer og 55 minutter 

man skal regn de 55 min ud sådan at det kommer til at passe med antal timer :)
Det er rigtige at der er ikke noget der hedder 6,9 timer, men kan heller ikke sige at det hedder 6,55 timer vel ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, men man kan skrive det som 6 timer 55 min eller 6,917 timer.

Men hvordan er opgaven formuleret?


Svar #6
18. februar 2012 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Svar # 5 
Der er ikke noget opgave med formulering. Problemt var det at der var ikke noget formulering og tak for svart. :)


Er faktisk færdige med prøven og det gik godt :D 


Skriv et svar til: Mundtlige mat fremlæggelse snart- Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.