Matematik

Beregn perioden

02. februar 2012 af jesperthenerd (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej nogle der kan hjælpe mig med denne lille opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2012 af mathon

                  y + 1 = 3·sin((1/2)t)   = 3·sin·t)

                  ω = 2π/T = (1/2)

                  T = 4π

               


Svar #2
02. februar 2012 af jesperthenerd (Slettet)

Kan du ikke forklare mig hvordan du gør ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

# 2

# 1 bruger simpelthen den formel, du kan finde i din mat.-bog (hvis du kan finde din mat.-bog), nemlig

ω = 2π/T = (1/2)

Funktionen hedder 3*sin(½x) - 1 eller 3 * sin(ω*x + φ) + k, hvor ω = ½

Dvs. 2π/T = ½ eller T = 2π / ½  =  4π

;-)


Skriv et svar til: Beregn perioden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.