Matematik

reducer

02. februar 2012 af ibta (Slettet) - Niveau: C-niveau

reducer.. er dette rigtigt ??

 

a^2-b^2-(a+b)^2+2ab
a^2-b^2-a^2+b^2+2ab+2ab
=4ab


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2012 af NejTilSvampe

Indsæt to tal for a og b, og se om begge udtrykkene er ens.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Du har ikke hævet minusparentesen korrekt.


Svar #3
02. februar 2012 af ibta (Slettet)

 

er det så -b i anden?

?-b?^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det er heller ikke korrekt.


Svar #5
02. februar 2012 af ibta (Slettet)

hmm 


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2012 af NejTilSvampe

(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab

-(a+b)^2 = -(a^2 + b^2 + 2ab) 

vis os hvordan du vil ophæve den minusparentes.


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. februar 2012 af linda0044 (Slettet)

Resultatet er ikke rigtig, pga. det giver -2ab2

Grunden til det er at man skal først beregne ind i paratesen, som er: -(a+b)2 = a*a+a*b + b*a + b*a= -a2 - 2ab - b2

Derefter kan du sætte det hele sammen: +a2 - b2 - a2 - 2ab - b2 + 2ab= -2b2 


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. februar 2012 af linda0044 (Slettet)

#7


Resultatet er ikke rigtig, pga. det giver -2ab2

Grunden til det er, at man skal først beregne ind i paratesen, som er: -(a+b)2 = a*a+a*b + b*a + b*a= -a2 - 2ab - b2

Derefter kan du sætte det hele sammen: +a2 - b2 - a2 - 2ab - b2 + 2ab= -2b2 


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7, #8

Det var jo meningen, at trådstarter skulle prøve det selv.


Svar #10
02. februar 2012 af ibta (Slettet)

TAAK!


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.