Matematik

Grænseværdi

05. februar 2012 af Mathisstrange (Slettet)

Er der nogen der kan give en kort forklaring omkring grænsværdier? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Grænseværdi er sådan noget, ens graf (eller noget) der kommer tættere på et eller andet. Afhænger af hvad din opgave går ud på.


Svar #2
05. februar 2012 af Mathisstrange (Slettet)

Det er ikke som sådan en opgave, jeg skal bare kunne forklare hvad grænseværdi er indenfor differentialregning. Jeg var syg den dag det blev gennemgået.. Jeg ved godt overordnet hvad det er, men en lille forklaring ville være dejlig


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Hvis du har lært noget med funktions tilvækst divideret med h, så er det en sekanthældning på grafen, der kommer tættere på 0 af h, hvorefter du får tangenthældning.

limh→0(Δy/h) = limh→0(s) = a

s = sekanthældning

a = tangenthældning


Skriv et svar til: Grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.