Biologi
Carnivor, herbivor og?
12. juli 2005 af
appelsin (Slettet)
Carnivor = kødædere.
Herbivor = planteædere.
Men mennesket er jo begge dele?
Herbivor = planteædere.
Men mennesket er jo begge dele?
Svar #1
12. juli 2005 af Waterhouse (Slettet)
Omnivor, hedder det.
http://www.qrg.northwestern.edu/projects/marssim/simhtml/info/whats-an-omnivore.html
http://www.qrg.northwestern.edu/projects/marssim/simhtml/info/whats-an-omnivore.html
Skriv et svar til: Carnivor, herbivor og?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
