Fysik

Ellære

06. februar 2012 af brainiak (Slettet)

Sidder fast med følgende opgave : )

Tak for hjælpen på forhånd .

 

Vedhæftet fil: share.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2012 af mathon

                 U(I) = -1,25·I + 4,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2012 af mathon

egentlig
      
                              U(I) = - (1,25 Ω)·I + (4,5 V)

 hvilespænding
                              U(0) = - (1,25 Ω)·0 + (4,5 V) = 4,5 V

 

 


Svar #3
06. februar 2012 af brainiak (Slettet)

#2


egentlig
      
                              U(I) = - (1,25 Ω)·I + (4,5 V)

 hvilespænding
                              U(0) = - (1,25 Ω)·0 + (4,5 V) = 4,5 V

 

hvordan kom du frem til -1,25 ohm? )


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2012 af NejTilSvampe

hældningen på grafen


Svar #5
06. februar 2012 af brainiak (Slettet)

Det kunne bare være rart at vide hvordan man kommer frem til resultatet )


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. februar 2012 af mathon

             

                    y = ax + b      gennem (0;4.5)   og   (1.6;2.5)


Skriv et svar til: Ellære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.