Matematik

interkvartil-variationsbredden

11. februar 2012 af Jakob1010 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med en matematik aflevering hvor jeg skal finde median, øvre og nedre kvartil og interkvartil-variationsbredden.

nedre kvartil = 60
    median = 72
    øvre kvartil = 81

men hvad er interkvartil-variationsbredden og hvordan finder man den.

Hilsen Jakob Rasmussen


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Det er differencen mellem øvre og nedre kvartil, der også kaldes middelspredningen


Svar #2
11. februar 2012 af Jakob1010 (Slettet)

så jeg skal bare gøre sådan 

81-60 


Skriv et svar til: interkvartil-variationsbredden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.