Matematik

Differentialligning med CAS

16. februar 2012 af Mirana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle. 

Jeg har nu kæmpet alt alt for længe med det her!

I min vejledning står der at man kan udregne differentialligningen ved:

 

Jeg diffinere først værdierne:

k:=(1/2)*cw*p*a


              cw:=1.42 ? 1.42
              p:=1.29*((kg)/(m^(3)))
              a:=r^(2)*π ? 19.635
                   r:=2.5 ? 2.5

g:=9.82*((n)/(kg)) ? ((9.82*n)/(kg))
m:=0.28 ? 0.28

 

Herefter indsætter jeg disse i CAS således:


deSolve(v'=((k)/(m))*v^(2)-g and v(0)=0,v,t) 

 

Og så skulle det hele løse sig. Men CAS bliver ved med at fortælle mig at der er en argumentationsfejl. Hvor går jeg galt i byen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
17. februar 2012 af Mirana (Slettet)

Hej :D Dette er et fejloplæg. Det var ikke meningen at det samme spørgsmål skulle op 2 gange


Skriv et svar til: Differentialligning med CAS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.