Fysik

Orbit C - hjælp

21. februar 2012 af andersmøller (Slettet) - Niveau: B-niveau

Orbit C: side 54, opg.3

En solfanger med et areal på 2,5 m sidder sådan, at den i solskin modtager en effekt på 800 W pr. mfra solen. Beregn den energi, som solfangeren modtager i løbet af 3 solskinstimer. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2012 af 0790 (Slettet)

Hvis W er det samme som J/s så skal du gange antal sek. per time * 3.

Gang tiden med 800 og få effekten for tre timer. 3600*3*800= 8640000 J/s

da dette er pr. M^2 skal du gange resultatet med 2.5. (8640000*2,5= 21600000 J/s)

Og det er så dit resultat = 21600000 W = 21600 kW  :)


Svar #2
21. februar 2012 af andersmøller (Slettet)

tusind tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2012 af 0790 (Slettet)

Er glad for at du kunne bruge det. held og lykke med lektien :)


Skriv et svar til: Orbit C - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.