Matematik

omskriv

23. februar 2012 af uytuty (Slettet)

hej

 

jeg sidder med en opgave som ikke rigtig fatter hvad jeg skal med den

den siger: omskriv modellen W*T/1000=F  sådan at T kan findes dirikte ved indsættelse i modellen.

 

hvad vil det sige ?????????????

 

tak
 

 

 



 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2012 af PeterValberg

 

Du skal isolere T

W*T/1000=F
W
·T = 1000·F
T = 1000
·F/W

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
23. februar 2012 af uytuty (Slettet)

hej tak for dit svar

 

men hvad vil det sige at man skal isolere det ????


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2012 af PeterValberg

At isolere en variabel (i dette tilfælde T) betyder, som fremgår af ovenstående,
at du får den pågældende variabel (T) til at "stå alene" på den ene side af lighedstgnet
i den aktuelle ligning / formel

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
23. februar 2012 af uytuty (Slettet)

ok mange tak


Skriv et svar til: omskriv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.