Matematik

Forskrift

26. februar 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen hedder f(x) = 2x+5

Jeg har fået f(u) til f(u) = 2u+5 og f(t) til f(t) = 2t+5

Men er der nogen der kan forklare mig hvorfor f(1+h) kommer til at hedde f(1+h)= 2h+7 og ikke f(1+h) = 3h+5????


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af peter lind

f(1+h) = 2(1+h)+5


Skriv et svar til: Forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.