Matematik

Omskriv til promille

27. februar 2012 af Vn95Nbp (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg skal omskrive til promille men ved ikke helt rigtigt hvad jeg skal gøre.

Omskriv til promille:

A. 1/1000
B. 1/100
C. 0,025
D. 0,7
E. ½
F. 1/200
G. 0,2
H. 3

Er det ikke noget med at dividere med 1000%

Jeg ved bare ikke hvilken måder jeg skal omskriv det på.

Hjælp mig

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2012 af mathon

          promille er tusindedele

 

            A. 1/1000 = 0,001  = 1 º/ºº
            B. 1/100 = 0,01      = 10 º/ºº

 

       ...en decimalbrøk omskrivs til promille ved at gange med 1000


Svar #2
03. marts 2012 af Vn95Nbp (Slettet)

Mange Tak


Skriv et svar til: Omskriv til promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.