Matematik

HJÆLP

28. februar 2012 af 1putte1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heey!

Min veninde og jeg er stadig med et project og vi læser i en mat bog, vi fandt i dag en regne måde vi ikke kan få til at passe sammen, er der en der kan det her ??

 

Givet er 3 ligninger med 3 ubekendte
4x-6y+3z=9
3x-5y+8z=22
5x+4y-7z=25

Hvordan det ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2012 af nielsenHTX

kan du løse 2 ligninger med 2 ubekendte?

de samme metoder gælder for 3 ligninger med 3 ubekendte


Svar #2
28. februar 2012 af 1putte1 (Slettet)

Jeg har ikke hørt om det før ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2012 af nielsenHTX

#2 så start med at læse om 2 ligninger med 2 ubekendte. så er der er ikke langt til 3 ligninger med 3 ubekendte


Svar #4
28. februar 2012 af 1putte1 (Slettet)

Okay.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.