Matematik

Trigonometri

02. marts 2012 af bsm (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

Jeg sidder og døjer med en trekantsberegning.

Der eksisterer 2 trekanter i en stor trekant. Jeg kender vinkel A = 31 i den ene trekant samt c=51. I den anden trekant kender jeg også siden c=51 (De to sider c er ligebenede). Jeg kender side a=30.  Jeg skal beregne begge trekanter siden b og de to ukendte vinkler.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2012 af OhFortuna (Slettet)

Lav en tegning og brug reglen a/sinA = b/sinB = c/sinC.


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.