Matematik

Bestem sin v, cos v, og tan v

04. marts 2012 af CecilieS04 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-D 

Jeg er meget i tvivl om jeg har gjort det rigtigt, jeg stinker til matematik...
Her er et link med billedet af trekanten: http://peecee.dk/upload/view/354869

Altså hilke skal divideres? :-) sådan cos v = hos. katete/hypotn. 

 

Hvordan ville i gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2012 af SuneChr

sin v = modstående katete / hypotenusen

cos v = hosliggende katete / hypotenusen

tan v = modstående katete / hosliggende katete


Svar #2
04. marts 2012 af CecilieS04 (Slettet)

Jeg styrer, tak! Skulle lige have det bekræftet :-D


Skriv et svar til: Bestem sin v, cos v, og tan v

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.