Fysik

Nyttevirkning

06. marts 2012 af zrtiox (Slettet)

lige et hurtigt sprøgsmål vedr. nyttevirkrning


Hvorfor kan man ikke have en nytteværdi på mere end 1?
og hvordan kan man vise dette?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2012 af mathon

               1 = 1,00 = 100%

                en energimængde kan anvendes helt dvs 100%

                du kan ikke udnytte mere end der forefindes

hvorfor
                                               η ≤ 1


Svar #2
06. marts 2012 af zrtiox (Slettet)

Hvordan kan jeg påvise dette med nyttevirkningsformlen?


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2012 af mathon

                                               η = (Enytte / Etotal) · 100%

da                     Enytte Etotal  ⇒   Enytte / Etotal ≤ 1
er

                                               η = (Enytte / Etotal) · 100% ≤ 100%


        


Svar #4
06. marts 2012 af zrtiox (Slettet)

okay mange tak :)

 

 


Skriv et svar til: Nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.