Matematik

Procentregning

06. marts 2012 af matematik7 (Slettet)

I en by i Nordsverige er 20% af befolkningen arbejdsløse. Det svarer til 9000 mennesker. Hvor stor er byens befolkning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2012 af nielsenHTX

kaldes k den oprindelige befolkning må det gælde

k*0,2=9000  find k


Svar #2
06. marts 2012 af matematik7 (Slettet)

Tak, hvordan forklarer jeg på skrift hvordan jeg har fundet k?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2012 af nielsenHTX

#2 du løser ligningen

k*0,2=9000 på selvvanligvis


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

9000 mennesker/20=450 mennesker

450 mennesker*100=45000 mennesker


Svar #5
06. marts 2012 af matematik7 (Slettet)

Tak lige en forklaring for mig ;o)


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.