Matematik

Procent.

08. marts 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan regner man dette ud?
5 i forhold til 8?
8 i forhold til 2?

Hvad er helheden?
115% svare til 15?
20% svare til 18?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Noget i forhold til noget, er der tale om division.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2012 af mathon

                       5/8 = 0,625

                       8/2 = 4

   helhed:
                      15 / 1,15 = 13,0435

                       5 ·18 = 90


Skriv et svar til: Procent.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.