Matematik

??? hjælp

09. marts 2012 af didodawood (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

For den tid T (minutter), der går mellem at en bil og den nærmest følgende bil passerer et bestemt sted på en bestemt motorvej, gælder følgende: Sandsynligheden for, at T ligger i tidsintervallet [1; 3], er arealet af den punktmængde, der afgrænses af førsteaksen, linjerne med ligningerne x= 1 og x=3 samt grafen for funktionen

f(x) = 6 * e^-6x 

a) bestem sandsynligheden for, at T ligger i [1;3]?

er det bare, om at bestemme integralet

Dvs:

[6* e^-6x] i intervallet 1 til 3

dvs : det giver:

og det giver: (e^12 - 1) * e^-18?

er det resultatet eller er det forkertt det jeg har lavet her??


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2012 af nielsenHTX

ja så er det bare at bestemme integralet.

og ja resultatet kan skrives som (e^12 - 1) * e^-18

(selv om jeg ikke lige kan se hvorfor du vil have e^-18 uden for en parentes)


Svar #2
09. marts 2012 af didodawood (Slettet)

Så det er rigtig det jeg har gjort.

Tak


Skriv et svar til: ??? hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.