Matematik

FSA

11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

Peter køber dvd'er som kan rumme 4,7 GB. Et musiknummer fylder ca. 35 MB.

G står for giga, M står for mega, og B står for byte.

 

Hvor mange musiknumre på 35 MB kan der højst være på en af Peters dvd'er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2012 af PeterValberg

prøv lige at se denne tråd, det er samme opgave, den behandler

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

Tak for linket, har set den. Men forstår den ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

1 GB = 1000 MB
 

4,7 GB = 4700 MB
 

Hvormange gange kan vi ta' 35 MB?
 

4700 / 35 = 134,3
 

Der er plads til 134 musiknumre

;-)


Svar #4
11. marts 2012 af maria7913 (Slettet)

tak!:D

 


Skriv et svar til: FSA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.